Τηλεφωνήστε μας στο: (+30) 22430 47954
Παρασκευή, Μάιος 24, 2019
http://barba-stathis.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/telendos-isl2gk-is-98.jpglink

Η Τέλενδος

http://barba-stathis.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/restaurant-view-maingk-is-98.jpglink

Το εστιατόριο

http://barba-stathis.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/climbing2Smaliosgk-is-98.jpglink

Αναρριχητικά πεδία Τελένδου

«
»

Το εστιατόριο

Η κουζίνα της κ. Σούλας

Όλα τα πιάτα που ετοιμάζει προέρχονται από τον κήπο της και φυσικά από το αλιευτικό σκάφος του γιου της Γιώργου, ο οποίος προμηθεύει το εστιατόριο με μια επιλογή ψαριών όλο το χρόνο.

Τα πιάτα που ξεχωρίζουν και πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε είναι φρέσκο τόνο, ψαρόσουπα, κεφτεδάκια χταπόδι, τα οποία δεν έχετε δοκιμάσει καλύτερα οπουδήποτε αλλού, το αρνάκι στιφάδο και φυσικά το μουσακά που γίνεται με τη δική της κρέμα.

Επειδή μαγειρεύει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που την δίδαξε η μητέρα της, η κυρία Σούλα φτιάχνει την κρέμα της από αλεύρι και βούτυρο και όταν ψηθεί, το άρωμα από το φούρνο οδηγεί κάθε περαστικό στην κουζίνα.

Το εστιατόριο του Μπάρμπα Στάθη είναι ανοιχτό όλο το χρόνο τα τελευταία 18 χρόνια. Οι κόρες της Σεβαστή, Ιουλία και η Μαρία βοηθούν την κυρία Σούλα το καλοκαίρι, όταν υπάρχει μεγάλη τουριστική κίνηση όπως επίσης και ο σύζυγος της Μάμμας Κουτούζης.

Εάν αποφασίσετε να έρθετε στην Τέλενδο και θέλετε να δοκιμάσετε τα νόστιμα πιάτα της, μπορείτε να κλείσετε τραπέζι στο 22430 47954.

Το εστιατόριο μας επίσης διοργανώνει γαμήλιες δεξιώσεις και βαπτίσεις.